00 Kč

Pöttinger PLANO VT 6060

Značka:
Pöttinger
Obchodní číslo:
0006582

Kontaktní osobaLUDVÍK Viktor

Popis

Radličkový kultivátor PLANO VT

Radličkový kultivátor PLANO VT je navržen pro mělké až středně hluboké zpracování půdy. Jeho konstrukce zajišťuje dokonalý soulad rámu a pracovních orgánů s přesným nastavením hloubky po celé šíři záběru, což je klíčové pro rovnoměrné a efektivní zpracování půdy. Díky kompaktnímu umístění radliček umožňuje celoplošný řez i při menších pracovních hloubkách od 3 cm. PLANO VT nabízí pracovní hloubky až do 15 cm, což poskytuje širokou škálu možností použití po celý rok.

Přizpůsobitelné radličky pro různé potřeby

Srdcem kultivátoru PLANO VT jsou symetricky uspořádané radličky, jejichž počet a tvar zásadně ovlivňují kvalitu práce. V závislosti na požadavcích a podmínkách nasazení jsou v nabídce dva typy radliček: šípové pro plošné zpracování a dlátové pro hlubší zpracování, které jsou dostupné v provedení DURASTAR nebo DURASTAR PLUS. Šípové radličky jsou ideální pro plošné podříznutí, zatímco dlátové radličky se hodí pro hlubší zpracování s intenzivním mícháním.

Jištění proti přetížení

Radličky mohou být volitelně jištěny proti přetížení pomocí tlačné pružiny, což zajišťuje jejich stabilní polohu a dodržení požadované hloubky zpracování. Spirálový čtyřhranný profil (30 x 30 mm) neustále vibruje při práci, což napomáhá tvorbě jemnější půdní struktury.

Přesné nastavení hloubky

Pro rychlou a přesnou reakci na různé provozní podmínky je PLANO VT standardně vybaven systémem pro hydraulické nastavení hloubky. Snadno čitelná stupnice na pravém kole umožňuje rychlou kontrolu hloubky. Dvě čelní kola nebo dva páry opěrných kol spolu s hydraulicky nastavitelnými zadními válci udržují stroj v požadované hloubce. Automatické a přesné nastavení hloubky zajišťuje, že rám je vždy rovnoběžný se zemí, což zvyšuje komfort obsluhy a eliminuje chyby při nastavení.

Flexibilita v nástrojích

Volitelný nožový válec nebo čelní smyk poskytují radličkám optimální podmínky pro řezání a míchání půdy. Bez ohledu na to, zda zpracováváte strniště nebo meziplodiny, můžete individuálně přizpůsobit nastavení podle aktuálních podmínek. Integrace předních kol do kompaktního rámu umožňuje montáž čelních nástrojů před pole radliček. Čelní nástroje lze navíc zcela zvednout a vyřadit z provozu, pokud nejsou potřeba, takže lze používat pouze radličky.

Perfektní zakončení práce

Opětovné zpětné utužení půdy je klíčové pro optimální klíčení a prevenci před vysycháním. Válec půdu nejen drolí a urovnává, ale také pomáhá při boji s plevelem tím, že ukládá rostlinné zbytky a kořeny na povrch. Volitelné odpružené zavlačovací pruty hrají zásadní roli při oddělení půdy od kořenů, čímž se zlepšuje kvalita zpracování. Radličkový kultivátor PLANO VT od společnosti PÖTTINGER je spolehlivý a univerzální nástroj, který zajišťuje kvalitní a rovnoměrné zpracování půdy pro různé podmínky a potřeby.

Technické údaje

PLANO 6060 VT
Pracovní záběr 6,00 m
Počet řad 6
Počet radliček 37
Rozteč radliček 16,2 cm
Rozteč řad 65 cm
Výška rámu 60 cm
Pracovní hloubka 3 - 15 cm
Dopravní šířka 3,0 m
Dopravní výška 3,6 m
Dopravní délka 8,0 m
Základní hmotnost 3 900 kg
Výkon traktoru 180 - 350 k

Katalog ke stažení

Chcete dostávat lákavé nabídky přímo do své e-mailové schránky?

Zobrazit aktuální newsletter

O nás

Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii.

Můžeme se pochlubit více než 60letou tradicí a zkušenostmi.

Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

Kontakt

Telefon centrála: +420 389 012 211
Email centrála: info@agrozet.cz
Email e-shop: eshop@agrozet.cz
Kompletní kontakty

AGROZET České Budějovice, a.s.
U Sirkárny 501/30
370 04 České Budějovice
Česká republika